Kisassa tapahtuu

Kangasalan Kisa palkitsi perinteisesti ansioituneita urheilijoita vuodelta 2023. Tänä vuonna kuten aiemminkin on menestys ollyt Kisan riveissä urhevilla vähintäänkin erittäin hyvää. Onnittelut palkituille.

KANGASALAN KISA ry:n VUODEN URHEILIJAT 2023

Kuvassa vasemmalta oikealle : Eliel Maukonen, Ville Huikuri, Ilona Verho, Janne Verho, Jussi Koskela ja Pekka Sammalisto

Stipendejä menestyksestä saivat;

Eliel Maukonen, Jussi Koskela, Ilona Verho, Janne Verho, Risto Kauppinen ja Ville Huikuri

Kangasalan Kisan urheilijat ampumajuoksun SM-kilpailuissa!

Kuvassa Hanni Koski (vas.) 2. sijalla N 14-sarjassa.

Tuusulassa 28-29.8.2021 järjestetyissä ampumajuoksun SM-kilpailuissa Kangasalan Kisan ampumahiihtojaoston urheilijat pääsivät upeille sijoituksille!

M 45 Jouni Rantala 6.

Kiinnostaako ampumahiihto- tai ampumajuoksuharrastuksen aloittaminen? Ota yhteyttä Kangasalan Kisan ampumahiihtojaoston väkeen. Autamme sinut mielellään uuden, mielenkiintoisen harrastuksen pariin.

Jaoston puheenjohtaja Tapani Virtanen, p. 050 304 7144

Kangasalan Kisan yleisurheilijoille SM- ja pm-mitaleita

Kangasalan Kisa yleisurheilijanuoret ovat jälleen harjoitelleet niin urheilukoulussa kuin erillisissä lajiharjoituksissaankin, ja innokkaimmat ovat käyneet lajikarnevaaleilla ammentamassa lisäoppia lajiensa erityisosaajilta. Harjoittelu ei ole mennyt hukkaan - ennätykset ovat rikkoutuneet pitkin kesää ja menestystä on tullut.

SM-hopeaa Ilona Verholle moukarinheitossa

Nuorten SM-kilpailut järjestettiin 6.-8. elokuuta. Hyvinkäällä järjestetyissä nuorten Suomen mestaruuskisoissa 16-vuotiaiden tyttöjen moukarikilpailu oli kärjen osalta melkoinen jännitysnäytelmä: sijoitukset vaihtuivat koko kisan aikana useaan kertaan. Ennen jännittävän ja tiukan kilpailun viimeistä kierrosta Kangasalan Kisan jo siinä vaiheessa kolme kertaa kilpailussa ennätystään parantanut Ilona Verho oli kiinni pronssimitalissa vain yhden sentin päässä hopeasta tuloksella 59,68. Ilonan viimeisen heiton roima ennätysparannus lukemiin 60,90 toi SM-hopeamitalin. Kaiken kaikkiaan Ilona paransi ennätystään tässä kilpailussa 2,69 metriä.

Kuva: Ilmari Verho

Nuorten SM-kilpailut järjestettiin 6.-8. elokuuta. Hyvinkäällä järjestetyissä nuorten Suomen mestaruuskisoissa 16-vuotiaiden tyttöjen moukarikilpailu oli kärjen osalta melkoinen jännitysnäytelmä: sijoitukset vaihtuivat koko kisan aikana useaan kertaan.

Ennen jännittävän ja tiukan kilpailun viimeistä kierrosta Kangasalan Kisan jo siinä vaiheessa kolme kertaa kilpailussa ennätystään parantanut Ilona Verho oli kiinni pronssimitalissa vain yhden sentin päässä hopeasta tuloksella 59,68. Ilonan viimeisen heiton roima ennätysparannus lukemiin 60,90 toi SM-hopeamitalin. Kaiken kaikkiaan Ilona paransi ennätystään tässä kilpailussa 2,69 metriä.

Eero Sallinen nappasi Hyvinkään SM-kisoissa neljännen sijan 16-vuotiaiden poikien seipäässä tuulisissa oloissa tuloksella 320. Kesän ennätys tässä vaiheessa kesää on Forssassa hypätty 341

14-vuotiaiden poikien SM-kisoissa Kokkolassa Jussi Koskela linkosi kiekkonsa uusiin ennätyslukemiin 42,50 ja sijoittui viidenneksi. Jussi heitti lisäksi keihäässä kahdeksanneksi tuloksella 43,73.

Alle 13-vuotiaille ei SM-kisoja järjestetä. Suurin tänä kesänä Suomessa järjestetty alle 13-vuotiaiden yleisurheilukilpailu oli tällä kertaa Lappeenrannassa järjestetty Youth Athletic Games, missä syksyllä 12 vuotta täyttävä kisalainen Janne Verho otti pronssia 13-vuotiaiden poikien moukarinheitossa tuloksella 39,58. Elokuun alussa Orivedellä syntyneellä ennätyksellään 43,32 Janne on P12-sarjan Suomen tilastokakkonen moukarinheitossa.

Palkintopallilla piirinmestaruuskisoissa

Kangasalan Kisan yleisurheilijanuoret toivat Ratinassa järjestetyistä piirinmestaruuskilpailuista yhteensä 12 mitalia, joista 8 tuli heitoista, kolme juoksuista ja yksi hypyistä.